Design door Giancarlo Vegni

Sinds kort heeft Giancarlo Vegni een speciale afdeling met eigen ontworpen meubels bij de online meubel design website Fashion4home. Deze Italiaanse ontwerper doet zijn werk met uiterste priciesie en heeft een unieke moderne Italiaanse stijl. Hij is geperfectioneerd in alle woongedeeltes van het huis, van de keuken tot in de batkamer. Het bedrijf Giancarlo Vegni blijft zich verder ontwikkelen door het constant aanbieden van moderne, innovatieve oplossingen. Dit komt doordat er constant word geinvesteerd in het onderzoek doen naar en het bijhouden van de design trends die er spelen op de markt van vandaag en morgen. Dit zorgt er ook voor dat de producten van Giancarlo Vegni zulke betrouwbare, praktische en high quality producten zijn. Daarnaast heeft dit Italiaanse meubel ontwerp bureau ook een eigen stijl en identiteid wat het zo aantrekkelijk maakt in vergelijking met andere meubel ontwerpbureaus.
Een aantal voorbeelden van de eigen stijl die Giancarlo Vegni heeft zijn hieronder te bewonderen.


Aan de linker kant is een hele aparte kraan met wasbak te zien. De leuke en stijlvolle afwisseling van scherpe, rechthoekige randen met daaronder juist weer de ronde wasbak geeft een leuk contrast. Dit designvolle product heeft ook veel practische aspecten zoals het hebben van een breed plankje om spullen op te zetten, wat je vaak mist bij wasbakken.

Aan de rechterkant ziet u een spiegel die ontworpen is door het team van Giancarlo Vegni. Je kan zien dat de kleuren met elkaar versmelten door het mooie scherp afgewerkte houten frame rondom de speigel wat het geschikt maakt voor alle delen van het huis. Zowel de keuken als in de woonkamer en zelfs de batkamer is deze spiegel op zijn plaats. Nu bied Giancarlo ook nog eens de mogelijkheid de spiegel te veranderen naar jouw keuze door het bieden van verschillende frames als leer, glas, staal en nog vele andere soorten van materiaal. Waardoor jij de perfecte spiegel thuis aan de muur kan hangen.

 

Zoals je kan zien houd Giancarlo ervan om mensen comfort te bieden met een vleugje emotie. Hij zegt dat in zijn ontwerpen de 4 stappen design, uiterlijk, technologie en presentatie erg belangrijk zijn en altijd van toepassing is als hij iets nieuws wil ontwerpen. Ook het herdesignen is een belangrijk middel om zijn ontworpen producten up-to-date te houden. Het produceren en distribueren van zijn meubelen op zo een grote schaal vraagt goede samenwerking en communicatie tussen de ontwerper en fabricateur wat een van de moeilijkste aspecten is van een internationaal mode ontwerper. Welke taal gebruik je om jouw meubels goed over te laten komen op jouw publiek? Wat voor design stijlen moet je gebruiken om succesvol te zijn in verschillende landen? Hoe communiceer je met de distributeurs van deze landen? Allemaal vragen die problemen kunnen oproepen bij een internationaal design bureau als Giancarlo Vegni

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s