Website Bonnevoy zoekt als een reisbureau

De nieuwe vakantiezoekmachine Bonnevoy wil de online-vakantie markt veranderen met een intelligente manier van zoeken. Op de website zoek je op een manier naar vakanties en stedentrips, zoals bij een fysiek reisbureau ook zou kunnen. Niet de bestemming is leidend voor je zoektocht, maar de wensen aan je vakantie.
Vakantiewensen

Wat Bonnevoy anders maakt, is dat er niet zonder meer wordt gezocht op een bestemming en duur van je vakantie, maar dat er wordt gekeken naar de werkelijke vakantiewensen van de gebruiker. Zo worden er vragen geïntroduceerd als: ‘Hoe warm mag het zijn?’ en ‘Hoeveel mag een biertje kosten’. Doordat gebruikers aangeven wat ze zoeken in een reis kan Bonnevoy met meer en beter passende resultaten komen dan wanneer de gebruiker zelf een bestemming verzint.

Bonnevoy houdt een grote database bij met miljoenen mogelijke vakanties die samengesteld zijn uit informatie van allerlei plekken op het internet. Vliegtickets, hotels, klimaat, lokaal prijsniveau en nog veel meer zijn hier in opgenomen. Door middel van een algoritme kan de zoekmachine uit deze miljoenen mogelijke reizen de reizen selecteren die het best passen bij de wensen van de gebruiker.
Betaversie

De vakantiezoekmachine is momenteel online als beta versie. Dit houdt in dat het publiek de site kan gebruiken en testen en dat informatie hieruit gebruikt wordt om de site te verbeteren. Door middel van een uitnodiging, waarvoor je je kunt aanmelden op de homepage van Bonnevoy, kan toegang worden verkregen tot de website.

Advertenties
Dit bericht is geplaatst in Reizen.