Wat vind jij het belangrijkst bij een telefoon abonnement?

Blackberryabbo.nl heeft onlangs een enquete gehouden onder bezoekers. In deze enquete werd de vraag de volgende vraag voorgelegd, ‘Wat is het belangrijkst bij een telefoon abonnement?’ Het aantal respondenten is 243.

Doel van deze enquete is duidelijk krijgen wat men belangrijk vindt als men een abonnement voor een mobiel of smartphone aanschaft. Vindt men bijvoorbeeld het aantal smsjes het belangrijkst of juist het mobiel internet.

Ruim 54% vindt het aantal KB’s en de snelheid van het internet het belangrijkst. Daarmee wordt het ware nut van de smartphone onderschreven. Daarna wordt als belangrijkste de duur van het abonnement genoemd. Een telefoonabonnement heeft altijd een looptijd van één of twee jaar.

lackberryabbo.nl is een website met goedkope blackberry abonnementen.

De laatste twee opties waren; aantal smsjes en aantal belminuten. We hadden verwacht dat het aantal smsjes helemaal onderaan zou eindigen. Te meer omdat de laatste maanden in het nieuws is dat sms een uitstervend soort is; verdrongen door het gebruik van bijvoorbeeld What’s App. Toch vindt 20% het aantal smsjes belangrijk bij het afsluiten van een abonnement. Het aantal belminuten wordt als minst belangrijk geduid; slechts 5% vindt dit belangrijk.

Advertenties