Nieuwe website met kortingscodes voor fashion

Starnberg 19 oktober 2011

Op dit moment zijn er al veel sites met kortingscodes, maar nog maar weinig die speciaal op mode zijn gericht. Men merkt dat de Nederlanders ook steeds meer online shoppen, zo bleek laatst uit een nieuwsbericht op nu.nl. Twee weken geleden heeft Nano Interactive een nieuwe website gelanceerd. Deze staat geregistreerd onder het domein http://www.fashion-kortingscodes.nl . Deze website biedt kortingscodes op het gebied van fashion aan.

Nano Interactive is een agentschap voor op performance gebaseerde online marketing. In ons internationale premium netwerk bereiken wij onder andere doelgroepen in Frankrijk, Italië, Spanje, Duitsland, Engeland en Polen. Met onze hoge specifieke reikwijdten bereiken wij daar meer dan 50% van de bevolking. Onze adserving technologie maakt het voor ons mogelijk, elke gebruiker individueel aan te spreken om zo altijd de optimale reclameboodschap te laten zien. Hiermee bereiken wij altijd de hoogste performance en generen dagelijks duizenden leads en verkopen voor onze partners.

Online-marketing is nog een vrij nieuwe en jonge branche, dat sterk in groei toeneemt. Het bestaat onder andere uit internet marketing, E marketing, zoekmachine marketing en sociale media marketing.

Wij genereren met onze website sales voor verschillende klanten. Op de website worden er verschillende kortingscodes aangeboden van Zalando, Gaastra, My-wardrobe, McGregor en nog veel meer. De bezoeker heeft in een duidelijk overzicht alle kortingscodes die er op dat moment lopen. Tevens biedt de website wat extra’s aan zoals, een look van de week, waarin elke week een outfit samengesteld wordt. Ook heeft de website een kopje met tips, waarin je elke week een nieuwe handige tip kunt vinden op het gebied van lifestyle. Kijk voor meer informatie op http://www.fashion-kortingscodes.nl.

Advertenties