Dog Discipline bestaat 1 november 1 jaar!

DOG DISCIPLINE,DE CESAR MILLAN HONDENFLUISTERAAR, BESTAAT 1 JAAR!

Sinds 1 jaar richten wij ons voornamelijk op rehabilitatie bij probleemgedrag van honden en werken volgens de filosofie en methode van Cesar Millan. Dog Discipline is ook belangenvertegenwoodiger van de Cesar Millan Foundation.

Het afgelopen jaar hebben wij ruim 150 klanten en honden gerehabiliteerd.

Wij zijn iederéén zeer dankbaar die het vertrouwen in ons heeft en gebruik maakt van onze diensten.
Door problemen te erkennen en hulp van de expert in Zeeland in te roepen verbetert het leven van de eigenaar en de hond!

Marien Schrijver is een HBO gediplomeerd gedragstherapeut voor honden.
Marien en Hedwig Schrijer hebben een eigen roedel en beschikken over 28 Jaar ervaring. Dit geeft een voorsprong in kennis en ervaring die door niemand geëvenaard kan worden.
Dog Discipline werkt nauw samen met locale dierenartsen.

Enkele voorbeelden van mogelijke problemen met uw honden en ongewenst gedrag:
• Uw hond heeft moeite alleen thuis te zijn. Hij uit dit door te blaffen, of door dingen stuk te bijten, of door in huis te plassen en zelfs te poepen.
• Uw hond is altijd heel erg lief geweest, lief voor u en uw kinderen. En nu gromt hij opeens naar u, en/of uw kinderen. Hij trekt af en toe zijn lip op!
• Uw hond is erg enthousiast. Maar als er bezoek komt, is hij zo enthousiast dat hij de mensen omverspringt! Hij is niet rustig te krijgen. Als het bezoek gaat zitten, kruipt hij op schoot, en blijft aandacht vragen!
• Uw hond is thuis de liefste hond van de wereld, maar buiten is het een ongeleid projectiel als hij andere honden in het vizier krijgt!
Hij blaft, valt uit! U kunt hem nauwelijks houden, en soms schaamt u zich voor de omgeving!
• Uw hond trekt zo verschrikkelijk aan de lijn, dat u pijn in uw arm krijgt! U heeft wel met hem op cursus gezeten, maar het lijkt wel of de hond alles vergeten is wat hij geleerd heeft!
• U durft uw hond nooit los te laten lopen, want hij luistert niet naar u. Hij wil met alle andere honden spelen die hij tegenkomt, en tegemoet komende mensen bespringt hij uit enthousiasme. Als u hem roept doet hij of hij doof is.
• Uw hond gromt naar mensen die in uw huis komen. Als ze doodstil in een stoel blijven zitten, is hij rustig, maar zodra ze opstaan cirkelt hij er omheen, en gromt en zet zijn haren omhoog. U bent bang dat hij een keer het bezoek zal bijten.
• U heeft meerdere honden, dat is altijd goed gegaan, maar nu vliegen ze elkaar aan. U durft ze niet meer bij elkaar te laten als u niet thuis bent.
Dit zijn enkele voorbeelden, waarmee u naar een gedragtherapeut kunt gaan. Het zijn gedragingen van uw hond waar geen standaard oplossingen voor zijn.

Heel veel verschillende redenen kunnen er zijn voor het gedrag van uw hond.
Het is van belang voor de therapeut over de benodigde kennis en expertise beschikt om er achter te komen wat de motivatie van de hond is om dergelijk ongewenst gedrag te vertonen. Wat wil de hond eigenlijk zeggen? De hond kan niet praten, maar wel specifiek gedrag laten zien. Zowel binnen- als buitenshuis, Marien Schrijver zal daar dan ook goed naar kijken. Het belangrijk de motivatie van uw hond voor het uitvoeren van het probleemgedrag te ontdekken. Dit gebeurt in de vertrouwde situatie thuis Alleen dan kan er een passende therapie worden bepaald.Met de eigenaar(s) zal er een uitgebreid gesprek zijn om op die manier te onderzoeken waar het gedrag vandaan komt en wordt een diagnose opgesteld.
De eigenaren moeten wel bereid zijn harf te werken om het gedrag om te buigen.
Marien’s werk richt zich op de behandeling van een hond met een kalme-assertieve energie. Hij benadert, net als Cesar Millan, hondengedrag door hondeneigenaren te leren de natuurlijke behoeften en reacties van een hond te begrijpen en om te begrijpen dat honden roedeldieren zijn om zodoende eigenaren te helpen hun rol als kalm-assertieve roedelleiders te bevestigen.

Vertoont uw hond ongewenst gedrag? Ongewenst voor u, voor uw familie of misschien voor uw buren?

Schroom niet en neem contact op met de specialist in Zeeland!

Kijk voor meer informatie op de website http://www.dogdiscipline.nl

Dog Discipline richt zich verder op biologische verzorgingsproduct en verkoopt de beste natuurvoeding.Tevens staan wij altijd open voor vrijblijvend advies bij de aanschaf van een hond die bij uw gezin past andere vragen of problemen waar u tegenaan loopt.

Advertenties