PEAK-IT werft 60 nieuwe IT-ers met Drive In Bioscoop

Naarden, 2 november 2011 – Aanstaande vrijdag 4 november gaat PEAK-IT een Drive In Bioscoop opzetten op de parkeerplaats van de Veemarkthallen te Utrecht. De IT Dienstverlener wil er een gratis evenement van maken speciaal voor sollicitanten.

“We wilden een groot evenement organiseren dat voor al onze sollicitanten leuk zou zijn en zo zijn we gekomen op een Drive In Bioscoop,” aldus Algemeen Directeur Maarten Cobelens. “Ook werknemers zijn van harte welkom, maar we willen graag sollicitanten de kans bieden om op een andere manier contact te leggen met PEAK-IT dan met een sollicitatiegesprek.”
De dienstverlener heeft nu al meer dan 200 aanmeldingen, maar verwacht vandaag nog een groot aantal aanmeldingen binnen te krijgen. Het is de eerste keer dat het bedrijf de Drive In Bioscoop organiseert. De dienstverlener wil er een jaarlijks terugkerend evenement van maken.

Bij het evenement zullen alle auto’s geplaatst worden voor een doek van 30m2 om zo te kijken naar de film “The Fast and the Furious 5” en ook Tim Coronel komt langs om in zijn Buggy te racen. Coronel wist meerdere malen het podium te betreden bij de SEAT Eurocup en met Le Dakar 2010 wist hij de eerste prijs in zijn klasse te winnen. Nu staat hij samen met zijn broer Tom aan het roer van het Coronel Racing Team.

PEAK-IT meld dit jaar nog tenminste 60 vacatures te hebben. Gratis aanmelden kan op de site van PEAK-IT (www.werkenbijpeak-it.nl).

Advertenties