De oersterke sneeuwschuiver op maat gemaakt

De degelijke sneeuwschuiver van de Metaalwinkel is terug van weggeweest! Weet u het nog, de koude winter van vorig jaar. Veel sneeuw en gladheid… De uitkomst om stoepen en paden sneeuwvrij te houden is de sneeuwschuiver. Kinderen vinden de schuiver geweldig om hun ijsbaan vrij te maken van sneeuw!

De ambachtelijk gemaakte sneeuwschuiver is gemaakt van lichtgewicht aluminium die door zijn gebogen vorm en materiaalsoort vele malen sterker is dan alle bestaande sneeuwschuivers. Door zijn RVS look ziet de sneeuwschuiver er modern en stoer uit.

Dit product is uitvoerig getest op kracht, levensduur, vormgeving en gebruiksvriendelijkheid. Met maar liefst 2 jaar garantie is deze sneeuwschuiver oerdegelijk en niet kapot te krijgen. Met een extra aanpassing kan de sneeuwschuiver ook gemonteerd worden aan trek- of duwvoertuigen. Laat nu de winter maar komen!

De sneeuwschuiver is standaard te verkrijgen in de maten:
500 x 1500 mm (B x L) of 620 x 1500 mm (B x L)
Een bredere schuiver of juist een langere steel nodig? Bij de Metaalwinkel kan de sneeuwschuiver direct op maat worden gemaakt.

De sneeuwschuiver is te verkrijgen bij elke vestiging van de METAALWINKEL in Rotterdam, Amsterdam of Utrecht of online te bestellen via http://www.metaalwinkel.nl

Advertenties