Pimp je profiel op Solomio.nl

Pimp je auto, pimp je fiets, pimp je pinpas, je smartphone, je bril, je klompen, je konijnenhok, je hond, je tante, je cavia. Ja, wat kun je tegenwoordig eigenlijk niet pimpen. Nou, je Solomioprofiel bijvoorbeeld.

Tot vandaag!

Want waarom niet? Pimpen is cool. Pimpen is gaaf. En als de creatieve mensch zo graag pimpt, wie zijn wij dan om niet aan deze behoefte te voldoen. Dusss…

Vanaf nu dus kun je je profiel een geheel eigen stijl meegeven. Aan de hand van je favoriete kleurtjes, je stemming op dat moment of gewoon als ‘coole look’. Wij zeggen: log in en leef je uit.

Over profielen gesproken (bijna 110.000). Al opgevallen dat de profielchat is vernieuwd? Zo niet; check it out! Want als je voortaan een profielchat bezoekt dan is dit voortaan een combinatie van een normale chat met je eigen profiel. Kun je in één oogopslag zien met wie je precies chat. Is dat chill of is dat chill?

Zo, ben je weer helemaal op de hoogte. En vergeet niet, gisteren is de herfst begonnen dus er staan weer een paar gure, koude maanden voor de deur. Is dat erg? Welnee, lekker binnen blijven, cam aan, kop warme choco erbij en wie kan jou nog wat maken. Dus laat die herfst maar komen, bij Solomio zit je er altijd warmpjes bij.

Cam ze en tot gauw.

Team Solomio

Advertenties