Glasklem voor binnen en buitengebruik

NU zonder boorkosten of risico op glasbreuk

REGIO – Glas is een van de meest gevoelige materialen. Om een glasplaat stevig en veilig te bevestigen zijn glasklemmen ontwikkeld voor zowel binnen als buiten. De glas klem maakt het eenvoudig om glas aan panelen, muren of buizen vast te maken zonder gaten te boren in de glasplaat. Geen extra boorkosten of extra risico op breuk.
Een glasklem van roestvrij staal heeft een goede draagkracht. Hierdoor kan de klem zware en geharde materialen van 6mm, 8mm en 10mm dik veilig dragen. Voor lichter materiaal is de glasklem verkrijgbaar in Zamak. Glasklemmen zijn rond, vierkant- en D-vormig in verschillende formaten te krijgen. Ook aan afwerking is er ruime keuze.

De RVS glasklem is leverbaar in een geborstelde, zijdeglans of glanzend gepolijste versie.
Glasklemmen gemaakt van Zamak zijn ook te verkrijgen in de kleurvariaties:
• Mat onbewerkt
• Mat verchroomd
• Zwart en wit
• Aluminium grijs
• RVS look
• Messing en Chroom gepolijst

Voor het vastdraaien van onze glasklem is een inbussleutel van 4mm nodig.
Ga voorzichtig om met glas! Een beschadigde rand of oppervlak kan leiden tot versplintering van de glasplaat.

Kom langs in onze vestigingen en bekijk de verschillende glasklemmen zelf voor een mooie creatie. Of ga direct naar de online catalogus om te bestellen!
De Metaalwinkel, met vestigingen in Rotterdam: 010-4148381 – Amsterdam: 020-3632734 – Utrecht: 030-2310975. Als groothandelsdetaillist uniek in service om bewerkingen, reparaties en klein constructiewerk direct uit te voeren. Thuisbezorgen behoort ook tot de mogelijkheden.

Advertenties