Relatiesites voor hoger opgeleiden

Gratis Datingsites Vergelijken * Online Dating

Als je alleenstaand bent heb je misschien nagedacht over het op zoek gaan naar iemand die geschikt voor je is via het internet. Het enige probleem is het feit dat op het internet veel online relatiesites zijn waar allerlei mensen zitten die in 90% van de gevallen niets gemeen met je hebben.

Immers, als je een hoog opgeleid persoon bent, bijvoorbeeld met een academische titel, kan het moeilijk zijn om iemand te vinden iemand via het internet. Zo ongeveer iedereen heeft immers toegang tot het internet en de meeste mensen die tijd hebben om op internet te gaan zijn ofwel jongere mensen of mensen met een normale baan, zonder hoger onderwijs en veel tijd om hun handen.

In veel gevallen is de reden waarom je niemand kunt vinden wens niet het feit dat ze niet genoeg zijn opgeleid, maar het werkelijke verschil in ambitie en ideeën die ondraaglijk kunnen worden. Het is vaak beter voor hoog opgeleide singles mensen te daten die hun eigen gevoelens, gedachten en minimaal het zelfde niveau van het onderwijs bezitten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s